Skip to main content
Design Studio VOI

Tijdloos, persoonlijk en een uniek ontwerp; samen creëren we een bijzonder thuis.

Onze visie op het perfecte ontwerp is duidelijk; wij zijn van mening dat een ontwerp in harmonie moet zijn met de architectuur en naadloos moet aansluiten op de behoeften van de eigenaars, zowel praktisch als esthetisch.

Ons motto is eenvoudig maar zo belangrijk;  details zijn van belang. Wij streven voortdurend naar de perfecte balans in materialen, kleuren en tastbaarheid.

Onze ontwerpen komen tot leven met behulp van 3D-software, waardoor een realistische voorvertoning ontstaat die het besluitvormingsproces vergemakkelijkt.

Onze diensten omvatten onder andere:

->Volledig interieur ontwerp plan
-> Concept ontwerp & lay-out design
-> Keukenontwerp
-> Op maat gemaakt meubel- en kast ontwerp
-> Selectie en advies over materialen voor wanden, plafonds en wandbekleding.
-> Lichtplan
-> Projectmanagement
En nog veel meer

Onze benadering is net zo uniek als de projecten die we ontwerpen. Het begint allemaal met een vrijblijvende kennismakingsafspraak in onze studio.

Tijdens onze introductie bij Studio VOI presenteren we onze showroom en schetsen we onze aanpak voor het ontwerpen en uitvoeren van projecten. Met een uitgebreide materiaalbibliotheek verkennen we jouw ideeën en duiken we in de details van jouw interieurproject.
Zodra een ontwerp project van start gaat, beginnen we met een schetsontwerp, gevolgd door een voorlopig ontwerp en een definitief ontwerp. Gedurende het proces zijn er meerdere feedbackrondes, zodat we samen het ontwerp van jouw dromen kunnen creëren.

Maak een afspraak