Skip to main content

Wij ontwerpen en

creëeren moderne,

tijdloze interieurs

Welkom bij STUDIO VOI.

Wij ontwerpen en creëren unieke, tijdloze interieurs. Of je nu op zoek bent naar een volledig interieurontwerp, een nieuw ontworpen en vervaardigde keuken, of een op maat gemaakt meubelstuk, wij bieden originele ontwerpen die zich onderscheiden door hoogwaardige materialen en afwerkingen.

Bezoek onze showroom

Team VOI

Team VOI

It’s all about the people.

Wij zijn een kleine groep getalenteerde individuen die een missie hebben om prachtige, chique interieurs te creëren. Als team bundelen we onze krachten om een persoonlijke service te bieden en een soepele, aangename uitvoering te waarborgen.

VOI Projecten

VOI Projecten

Onze passie en onze trots.

Ons portfolio bestaat voornamelijk uit privéwoningen in heel Nederland en zelfs daarbuiten. Maar we staan ook open voor projecten in de horeca- en zakelijke sectoren

Design Studio VOI

Design Studio VOI

Bij Studio VOI houden we ervan om unieke ontwerpen te bedenken die je eigen verbeelding overtreffen. Onze persoonlijke toewijding aan de kleinste ontwerpdetails leidt tot een op maat gemaakt en bijzonder thuis.

VOI Atelier

VOI_VOI Atelier

Onze VOI-vakmensen werken samen in ons eigen atelier, waar ze alle op maat gemaakte items, luxe keukens en meubels creëren, waardoor we een hoog niveau van detail en afwerking garanderen.